#7 Den som gapar efter mycket

Vi är tillbaka! Nu med ett avsnitt om hälsosam mat. Lyssna för tips om energigivande och utrensande livsmedel. Är det verkligen så att den som gapar efter mycket mister hela stycket? Vi berättar varför det är viktigt att dela med sig om sina misslyckanden och bjuder på skönsång.

Musik: Cathedrals - In the Dark, Mjölktandsmössen - Intro

#6 Ropa inte hej

I vårt sjätte avsnitt får du höra om hur det gick till när Karin lyckades meditera. Vi tipsar om två digitala tjänster för att hitta lugnet (Headspace och Noizio). Vi inför ett nytt koncept och snackar ordspråk, först ut: Ropa inte hej förrän du är över bäcken!

Musik: Cathedrals - In the Dark

#5 Specialavsnitt: Musikiver

I detta specialavsnitt presenterar vi med stor iver musiken som vi ser fram emot under året. Björks album finns nu ute, Miguel är i studion och PJ Harvey har ett hett projekt på gång. Lyssna också på nya singlar i vår spellista i Spotify.

Musik: Cathedrals - In the Dark, Grimes - Be a Body, Björk - The Dull Flame Of Desire, Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig.

#4 En platt bild

Ett nytt fräscht avsnitt där vi pratar om vår nya favoritserie Modellflickor, att visa uppskattning, nya musikalbum och tv-serier under våren samt trender vi anser störiga på Instagram. Vi reder också ut när våren egentligen är officiellt igång!

Musik: Cathedrals - In the Dark

#3 Från julfest till nystart

I det tredje avsnittet diskuterar vi festerna och rutinerna som hör julen till. Dessutom ger Linn sju olika tips för nystart och Karin får gissa vilket som är bluff och båg. Det blir lite snack om brysselkål också.

Här är utlovat recept på bliss balls. Det går utmärkt att använda pepparkakskryddor såsom kanel, nejlika och ingefära istället för carob.

Musik: Cathedrals - In the Dark

#2 When you get tired

"When you get tired in San Francisco you could always lean against it."

I det andra avsnittet diskuterar vi prestationsångest, skrivande och att uppmuntra varandra. Karin har precis flyttat till San Francisco och utmanar Linn att gissa vad som är sant och falskt av tre påståenden om staden. Vi pratar också om Uber och varför det kan vara tänkvärt att snacka högt på bussen.

Läs mer om Dropbox tuck shop här

Musik: Cathedrals - In the Dark

#1 Premiäravsnitt

I det första avsnittet säger Karin hejdå till Madrid samt peppar Linn inför hennes första anställningsintervju över Skype. Vi diskuterar appen Hyperlypse och hur vi ibland skulle vilja använda en Hyperlapse i livet. Vi pratar också om när Karin fick andlig kontakt med Gudrun Schyman, Linns stress över att inte hinna se alla valdebatter och det stora dilemmat med att leva med någon. 

Musik: Cathedrals - In the Dark